24 January 2009

Freebies: title sidebar background

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia..
Korang nak title post macam soofiyah?
Alah, yang Hello kitty tu..
Nak tak?
Tak nak sudah..

Soofiyah sengaja letak freebies pada post lama..
Jimat sikit post.. =)
Faham tak?
Tak faham?
Tak payah faham pun tak apa.. tak masuk exam pun

Haha.. ok sekarang soofiyah tengah baik hatinya nak bagi korang freebies..
kalau tak cantik minta maaflah..
ok?

1- Bear

Photobucket

http://i760.photobucket.com/albums/xx241/soofiyah/bear.png

2- Pooh

Photobucket


http://i760.photobucket.com/albums/xx241/soofiyah/pooh.png

3-ros

Photobucket

http://i760.photobucket.com/albums/xx241/soofiyah/ros.png


4- Angry bird

Photobucket

http://i760.photobucket.com/albums/xx241/soofiyah/angrybird.png

Ok ini sahaja yang soofiyah boleh buat..
Kalau korang nak request gambar apa, bagitahu ok?
Kalau nak letak gambar sendiri pun boleh..
Tapi mesti yang tutup aurat..
Ok?

Oh, ya..
kalau korang nak letak tolong tambah kod ini sekali

height: 50 px;
width: px;

yang width tu korang letak width sidebar korang..

Sesiapa yang nak request sila komen dekat bwah ni
nak gambar apa nak nak garisan warna apa.. Kalau bagi kod warna pun boleh k?
Benda ni soofiyah buat untk mengisi masa yang terlebih lapang..
So, kalau soofiyah nak tutup request soofiyah akan bagitahu..

Dan sesiapa yang nak gambar di atas jangan lupa bagitahu tau!.. OK..

1 comment:

  1. assalamualaikum,soofiyah. boleh tak tolong buatkan utk saya. ala2 muslimah. tajuk nye mcm ni 1- le queen 2- le photos 3-blog archieve 4-shoutbox 5- le contact. hihihi

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)