22 July 2011

My Birthday

5 Julai 2011

Sedih betul..
rasa macam bukan hari jadi.
Macam hari paling sedih tau..
Tak ramai ingat hari jadi sofya..
Lagi menyedihkan bila call parents
Diorang tak angkat, sedih kan?

Malam itu pula, jumpa Cikgu Hairunnur
Mengharapkan 'kasih sayang' daripada cikgu tu

Sofya : Cikgu hari ni birthday saya..
Cikgu: So????!!!
Sofya : Wish lah...
cikgu : Perlu ke..

Tak guna punya cikgu..
Masa tu.. banyak menyumpah cikgu..
geram sangat-sangat..

Tapi bila malam itu,
Sofya mendapat 2 buah kek..
Masa tu terharu sangat-sangat..
1 kek daripada member dorm
1 kek daripada Cikgu hairunnur
Cikgu yang ak menyumpah tu.. Haha

Lepas tu berbual sekejap dengan Izni

Sofya : Kita teringin sangat sambut birthday dengan member kelas
izni : Kenapa?
Sofya : sebab.. hurmm entah lah

6 Julai 2011

Masa pagi tu subjek BM
Mak angkat Sofya yang ajar..
sofya terharu sangat-sangat bila cikgu masuk
Semua nyanyi lagu
"happy Birthday to you"
Labih mengharukan lagi
kek itu dibawa oleh 'abang angkat' sofya
Izzuddin sairan...
terharu sangat..
rasa maca nak nangis pun ada juga..

sofya nak buat penghargaan

To my family fo the ice cream cake..
To Ummu habibah for 2 delicous cake
To Cikgu Hairunnur for the yellow bee cake
To izni nadirah for the special gift
To syafikah Supandi for the volcano gift
To Maizatul akma for the cadbury
To Khhairunnissa' for the card and cadbury
To Nurul Syafiqa for the cadbury
To my special friends for the cute teddy
To RA members for the sicerely wishes
and other who wish my bbirthdai through fb..
appreciating you all.. (apalah yang aku bebelkan ni)


p/s: lantak lah kalau language bertabur.. haha




No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)