29 October 2011

Andai aku blogger terkenal


Kawan-kawan dah nampak kan ap itu?
Dengan ini soofiyah nak umukan dengan bangganya soofiyah nak buat contest
Tapi bukan soofiyah seorang aja
Soofiyah bekerjasama bersama
Ok, tahu tak contest ni contest apa?
Lihat syarat dan penyertaannya:

1-Sila WAJIB follow blog kami
http://ain-soofiyah.blogspot.com
http://balqiszahar.blogspot.com
http:// snissakarim.blogspot.com

2-Buat post yang bertajuk Andai Aku Blogger Terkenal

3-Buatlah karangan anda melalui proses berangan anda.. Andai anda seorang blogger terkenal

4- Masukkan banner dalam post anda

5- Sila letakkan link kami bertiga dalam post anda

6- Sila tag 3 orang kwan yang anda dan inform pada mereka

7 Sila isi form anda di SINI

8- Tarikh tutup sehingga 10 Disember 2011
Masih ragu-ragu nak join?
Hadiah yang ditawarkan

Pemenang 1- Novel pilihan anda berharga RM 40 + badge + hadiah misteri
Pemenang 2- Novel pilihan anda berharga RM 30 + badge + hadiah misteri
Pemenang 3- Novel pilihan anda berharga RM 20 + badge + hadiah misteri

Saguhati 1- Hadiah misteri + badge
Saguhati 2- Hadiah misteri + badge
Saguhati 3- Hadiah misteri + badge
Jangan risau.. Insya-Allah hadiah misteri tu lumayan

Ok, rasenyer itu sahaja..
kami harap mendapat respons yang baik..

p/s : Tolong jangan lupa isi form DISINI


No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)