23 November 2011

Tak ada idea nak tulis entri?



Hah, tak ada idea nak tulis apa?
Ok, macam mana nak elakkan masalah ni berlaku?

Hmm.. secara jujurnya, soofiyah nak bagitahu kat korang semua..
soofiyah yang sebenarnya tak ada idea nak tulis apa...
Hehehe....
Then soofiyah tanyalah bebudak yang boleh membantu soofiyah minta idea daripada diorang..
Firstly, Izzuddin Sairan


Persediaan untuk berdebat? Adeyh, awak buat saya sedihlah..
Saya x boleh join debat.. =) huhu..
Sedih..
Cadangan ditolak..


Second, soofiyah tanya Marina Harumi
Adoyh, K'pop?
Ish.. tak apelah terima kasih.. Saya tak layan.. =)
erk, tak layan? Tak kisahlah..
Yang inipun terpaksa ditolak

So, Soofiyah pun pergilah kat Google
dan taip..
Tak ada idea nak buat post=)
Tetiba, soofiyah punya idea keluar nak buat post apa.. ^_^
It's came out spring to my mind... (Hah, sudah.. Nak merepek dah..)

nak buat post apa?
Inilah post dia.. Haha.. Ok, kita sambung balik

jawab soalan ini

Apa yang korang nak buat kalau korang tak ada idea nak buat post?


Aik, soalan ni pun tak boleh jawab ker?

Korang cari idealah.. Hehe.. Ok, tapi macam mana nak cari idea?

Meninjau status rakan..
Kenapa soofiyah suruh korang tinjau?
Sebab kalau korang tinjau, mana tahu korang jumpa status yang menarik ke yang boleh mendatangkan idea.. Who knows? =)
Melepak di group blogger

Rajin-rajinkanlah lepak kat sana.. Mana tahu rezeki korang dapat idea ke.. Tapi jangan copy post orang.. Nak kena penampar buatlah.. Dan jangan cakap Ain Soofiyah suruh.. 2 kali penampar korang dapat!!.. Tak tahu blogger Group? Ok, soofiyah bagi..
Ok, itu sahaja yang Soofiyah ada.. Korang pandai-pandailah cari sendiri yang lain.. Sebab banyak sangat..

Tanya kawan
Hah, macam Soofiyah buat tadi.. janganlah sombong sangat nak tanya kat kawan-kawan korang.. Tapi kalau korang tanya budak tak tahu apa-apa pun payah juga.. Ala korang kan dah besar.. dah boleh fikir, kan?

Cari di Google
Ni pun soofiyah selalu buat juga.. pandailah korang godek-godek kat sana.. Mana tahu rezeki korang ada cerita yang hot ke? Kan bagus...

Cerita apa yang korang rasa..
yang ni secara jujurnya agak kelakar.. Soofiyah tengah buat nilah.. cerita apa yang soofiyah tengah rasa.. Ngeh..ngeh..ngeh.. Tak ada idea punya pasal..
Ok, That's all for today.. Good luck.. =D



\

1 comment:

Awak comment saya sayang.. =)