01 December 2011

Debat 211 jam

Debat ni dah berlangsung daripada 24 November dan akan berakhir sehingga 2 Disember..
Sekolah kitorang dapat tarikh 30 November..
kitorang buat debat ni dekat uitm Shah Alam..
Soofiyah sampai KL tepat pukul 12 lebih..
Balik tu terus call budak debat.. Memang menngelabah gila.. Bincang punya bincang..
tidur pun tak boleh nak lena sebab risau fikirkan debat nilah.

Adeh, pastu, akhirnya esok pagi soofiyah berjaya sampai dekat uitm lebih awal daripada masa yang ditetapkan.. Takut gila masa tu sebab orang sekelilng soofiyah semua budak U..
Haha..

Tapi sedihnya Soofiyah tak dapat main game, sebab soofiyah tak pergi latihan..
Ish, kalau aku pergi, confirm dapat main game (eceh, poyo) haha
Tak kisahlah, simpanan pun simpananlah.. asalkan dapaut masuk U dalam usia yang semuda ini.. haha

Tapi yang bangganya bila sekolah kitorang dapat pujian..

Serius, tak tipu.. Bangga gila..
Lebih membanggakan lagi para pendebat di SAMT batu 38 berjaya memuatkan wajah mereka di dalam keratan akhbar..!! Haha

ini kat surat khabar utusan tak silap.. ( tak tau pun) haha


ini pulak kat surat khabar kosmo(yang ni aku yakin sebab dah beli).. =)

Apaapapun aku yakin pendebat di SAMTSSAAS pendebat terbaik.. haha..


cari soofiyah yang mana satu... Aiyok..

p/s : Baru lepas tengok cerita breaking dawn part 1.. =)





No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)