22 December 2011

Fiuh.. lega..!

Fuh... akhirnya hilanglah debaran didada.. Penat berdebar nih.. Tak larat dah.. Haha..

ye.. ye.. nak buatlah ni.. sabarlah..
OK, dah nampak tahniah tu? Nak tahu soofiyah berapa A?

Erk? Sabar.. sabar...
Dah tahu, kan yang soofiyah nak kena ambil keputusan pukul 2?
Lepastu sampai sekolah, tanye cikgu
cikgu cakap ambil dekat bilik peperiksaan..
Soofiyah pun pergilah.. Tapi kunci.. Jumpa cikgu lain pula.. 
Tanya cikgu tu, dia cakap dekat dewan pukul 2.30..
Alamak..! Rasa macam nak tahu result pakai sms.. Saje..

Dahlah tu.. Ramai pulak tu cakap tahniah sebelum dapat keputusan..
Sesuka hati diorang aje.. Haha

Ok, lepastu masuklah dewan..
Dah masuk cari tepat duduk dulu..
Lepas parent duduk terus cari kawan.. haha.. *hampeh punya anak..

Tibalah masa pengumumkan pelajar 9a..
yeay, soofiyah tersenarai..
Dan yang tak boleh blanya, masa cikgu sebut nama soofiyah tu cikgu cakap
Dia seorang yang pemalu dan penyantun..
pergh, memang bangga + caver malulah time tu.. haha..
sungguh tak boleh bla..

Done.! Dah tahu soofiyah dapat berapa, kan?
9a..

Dan yang sangat mengharukan jiwa ini adalah apabila daddy sanggup belikan DSLR
Hoho..
Rasa macam nak menangis aje.. 

say hello to readers.. haha

OK, fine memang tak sehebat korang..
Ada soofiyah kisah? Yang penting dapat DSLR.. haha..

Tadi yang paling mengharukan, kan?
Sekarang yang paling membanggakan..

Soofiyah, dan dua orang yang bekerjasama dengan soofiyah menganjurkan contest Andai Aku Blogger Terkenal telah mendapat 9A!!..
Tahniah kepada Snissa Karim, dan Balqis Azhar

p/s: keputusan pemenang mungkin pada esok hari.. ok?

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)