18 December 2011

Linkwitihin cari pasal dengan korang?

Pergh, geram gilalah dengan linkwithin..
Rasa macam nak campak aje laptop nih.. Haha...

Ok, siapa tak tahu linkwithin tu ape? Soofiyah tak nak bagitahu linkwithin tu ape tapi soofiyah nak tunjuk gambar aje..


Tada... inilah linkwithin yang suka mengganggu ketenteraman Soofiyah dari segi mental.. Tahu tak apa dia buat? (Ni kes nak mengadu nih..) Ada ke patut dia link kan entri soofiyah yang lama-lama dan yang dah delete.. malulah soofiyah.. Entah apa yang soofiyah cerita... Haha.. Yalah masa tukan tak matang lagi.. hehe (sekarang pun tak..!)

Ok, korang mesti rasa bengang gila kan? sebab bila klik tahu-tahu dah delete... Ramai gila tanya.. apasal letak linkwithin.. bla..bla..bla... (sebenarnya tak ada pun... hihihi)
 Ok, jadi soofiyah mencari alternatif lain dan soofiyah jumpa..

Soofiyah masih nak me'related'kan post soofiyah.. Tapi pakai plugin lainlah.. Nak tahu plugin apa?



tadaa.... Inilah superhero soofiyah..! Sukanya-sukanya.. Haha.. Dah sekarang korang tak ada masalah kalau klik tak keluar post, kan.. kan..?

Done.. No more problemo..! haha

p/s: Nak try? hik...hik....hik....

1 comment:

  1. buat camner??sbb sy pun problem...xdpt nk bukak post lama2..keluar kosong jerr??camner nak kasi kembali normal??pless

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)