27 December 2011

Saya tak ada mood nak blogging

Haiyark..!
Alamak, macam mana ni?? Mood tak datang....

Nak tahu apa tanda-tanda korang tak ada mood nak blogging?



  • tak berupdate langsung
Kadang2 sampai berhari2 tak update. Buat jugak orang tertunggu2 kan bagi pengomen tegar tu.
  • tak selalu update dah
Macam aku lah. Dulu lebat gilos entry kan sampai beratus2 tapi skang nak boleh ke sampai 20 pon payah dalam sebulan tu.
  • entry dah makin tak bes
Betul tak? Komen pun dah jarang. Kalau dulu konpem tak penah miss komen enrty sebab bes2 belake tapi skang makin lame makin hambar je kan
  • tak de idea langsung nak buat entry
Ape nak letak tajuk entry? Nak buat ape? Entah lah. Adoi. Bile idea datang hilang pulak. Dasat2.
  • hilang semangat
Sebab ape eh? Tanye lah diri sendiri. Daku pun penah hilang semangat nak berblog ni sebab bz sangat dengan keje2. Tapi stil curik jugak mase tu.
  • draft bersepah
Ni jenis dah tekan new post tak jadi nak publish. Simpan dulu.Kumpul banyak2 huhu



credit to: Cik Najihah

Tengah boring jalan-jalan ke blog orang tanpa meninggalkan jejak di shoutbox/cbox..
Nak tahu kenapa?
SEBAB SAYA TAK ADA MOOD NAK BLOGGING!!
Bukti? 5/7 daripada di atas dah ada.. Cuma nak tunggu lagi dua aje..

Buakn tak ada mood ok..
Tapi malas nak update (maybe)




Entahlah.. tak kisahlah..
Bagi soofiyah orang-orang yang dah tak ada mood nak update entri ni sebab sebelum ni dia dah terlalu berblog..(erk, ada ke ayat nih? atau nama lainnya hyperblogging

So, apa korang ak buat kalau korang tak ada mood nak blogging?

Tunggu pada entri akan datang... HAHAHAHA... PADAN MUKA...!!

p/s: entri ini bukan satu penipuan, ok?
1- Cuma nak datangkan mood nak blogging(So, baik korang komen untuk naikkan mood soofiyah)
2- Entri ni soofiyah nak share tanda-tanda mood korang tak ada yang telah terbaca secara tak sengaja daripada Cik Najihah...

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)