19 December 2011

Siapa rabun? Angkat kaki..!

Yeay, dah jumpa penawar untuk rabun..
pergh, benda yang soofiyah paling tak suka pakai ialah cermin mata.. Parents soofiyah asyik desak soofiyah pakai cermn mata aje.. Lepastu, soofiyah pakai sekejap aje.. Lepastu, campak entah ke mana.. Haha...

Parents soofiyah dua-dua pakai spectacles and adik  soofiyah sorang yang ada masalah rabun yang menggila.. Haha... Setakat ini, soofiyah masih mampu mengawal kerabunan mata.. (A'ah..Yalah tu.. Kanan 275 kiri 25.. mengawal lah sangat..)Hehe

Bil orang tanya asal soofiyah tak pakai cerrmin mata nanti dengan 'baik hati'nya daddy cakap bagi pihak soofiyah "nak jaga imej" *dah selalu kena.. grr... adeyh.. Bukan nak jaga imejlah, abah... Rimas..! haha.. Tak tipu.. Rimas gile.. Kalau pakai untuk belajar aje boleh terima lagi, tapi parents suruh pakai selalu.. adeyh, manalah soofiyah tahan.. Haha..

So, now kita dah jumpa cara nak merawatya..
Siapa yang ada angkat kaki tadi masalah mata.. Tengok video ni.
Soofiyah bagi khas untuk korang.. haha



Yeay, korang tak nak tanya soofiyah dah buat ke belum? Jangan tanyalah.. Memang tak buat lagi.. Haha.. Bukan tak nak buat, tapi baru tahu malam ni and terus post.. haha.. takkan nak buat malam-malam buta ni.. nantilah soofiyah buat.. 

Satu aje soofiyah nak pesan dekat korang : Masa nak buat ni kena yakin dengan Allah.! Kalau tak yakin? tak tahu jadi ke tak, sebab soofiyah ingat ustazah soofiyah ada cakap, kalau nak buat sesuatu yang lebih kurang macam ni, kena yakin dengan kuasa Allah.. ok?
Dah..

Yeay..!!
Thanx to Balqis Azhar sebab dah kongsikan ilmu ni.. tepuk tangan untu dia.. Haha

p/s:  Siapa dah cuba kongsilah kemujaraban dia ..!!

1 comment:

  1. Nice ! Nurrul akan cuba.. power makin naik..
    tak suka pakai cermin mata :/

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)