21 January 2012

Ain soofiyah nak review blog

Jeng.. jeng.. jeng..
First time ni nak review blog orang, hanya untuk mengisi masa lapang
Preview

Ok, malas mahu cakap banyak-banyak,
Sila skroll di di bwah untuk membaca syarat dan terma

  1. Sila buat entri yang bertajuk 'saya tahu blog saya terbaik'
  2. Dalam post itu, korang boleh review blog soofiyah kalau korang nak.. Nak juga blog soofiyah kena review
  3. Soofiyah tak akan inform dekat korang yang soofiyah review blog korang. Korang kena alert sendiri
  4. Soofiyah akan reiew blog pada jam 1 pagi *bukan tiap pagi
  5. Maaf, soofiyah akan review blog mereka yang tutup aurat. Lelaki & perempuan
  6. kalau dah buat entri, sila komen bawah ini untuk bagi url entri korang.. Bukan url blog, ok?
  7. Tiada sebarang jaminan untuk peningkatan traffic blog
  8. Buat masa ini tiada tarikh tutup

Done, senang ajekan?
Actually soofiyah buat review ni sengaja nak banyak-banyakkan post..
Tak naklah post sikit-sikit, kan?

  peer_review_james_yang.jpg (510×368)

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)