27 January 2012

Review : Afini Suhaimi

Sekarang, soofiyah buat review blog yang kedua..
Afini Suhaimi..!


Mula-mula sekali soofiyah nak bagitahu dekat korang semua yang soofiyah sekarang berada di hostel sabak bernam..
Tengah tidur.. Tapi soofiyah buat post ni sebab soofiyah buat ikut schedule..
Ok, sorry membebel panjang-panjang. Tahu sangat yang Afini Suhaimi tak sabar-sabar ni.. Haha...


  1. Berat blog 89.02 kb, masih boleh dipertimbangkan.. tidak terlalu berat.. tapi kalau sampai 60 kb, lagi bagus kot.
  2. Afini letak fullmusic, eh? Soofiyah tak dengar pun.. Better check.. Kalau tak nak letak pun tak apa.
  3. Background ok, nice. Tak nampak serabut.. Tapi kalau tukar background yang nampak plain lagi bagus.. Faham, tak?
  4. Lepastu, banner tu cantik tapi soofiyah cadangkan buat dalam skrollbox supaya nampak kemas sikit.
  5. Cbox, tak nampaklah.. Soofiyah nampak, tapi better tak payah letak pop out, susah nak blogwalking.
  6. Main background tu, Afini buat transparent, kan? Better buat putih terus, so tak nampak serabut sangat..
  7. Yang lain-lain, post penulisan semua ok. Tak ada masalah. Just nice.!
Ok, done.. Hope Afini tak marah dengan soofiyah.. =D
Sesiapa yang nakk singgah ke blog Afini anda boleh klik mana-mana sahaja nama Afini.
Sesiapa yang nak join anda boleh klik =====> SINI

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)