29 January 2012

Review : Nugrul Sakura

Ok, sekarang kita dah review blog buat kali ketiga.. Soofiyah buat review ni dalam masa sehari.. Penat tau..
Ish, kena minta cas ni.. Hahaha..
Hari ni dia yang betuah itu ialah Nugrul Sakura

NugRuL SakuRa

Ok, bersedialah daripada ayat pedas soofiyah.. Hahaha.. *Gelak jahat..
Sengaja nak bagi dia tertunggu.. Hehe..
Ok, ok.. sorry..
Jom, kita mulakan..


  1. Berat blog 84.67 kb, just nice.. Tapi kalau lagi ringan lagi bagus.. =D
  2. main background better buat warna putih. nampak cantiklah dengan header nanti. kalau tak nak pun, buang border warna purle tu.. Ok?
  3. Image ada border.. Better buang.. kemas sikiit.
  4. Lain-lain ok. No comment.. Just nice..
Ok, itu aja. Tak banyak pun. Soofiyah ni kalau blog warna purple tak boleh nak komen banyak-banyak . haha..
Bagi sesiapa yang mengorat Cik Nugrul Sakura ni, sila ke blog dia dengan klik mana-mananama yang tertuli Nugrul. Klik header pun tak apa.
Tapi cik Nugrul dah ada yang punya.. Hahaha(eh, yakah.. merepek sahaja.
Apa yang soofiyah nampak Cik Nugrul ni seorang yang jujur. Eh, tak tahulah apa yang soofiyah merepek ni. Dah jangan pedulikan soofiyah.. Tengah tak betul ni. Boleh klik aje [x] tu.
Cik Nugrul jangan marah eh?
Siapa yang nak join, pintu masih terbuka.. jangan risau+ khuatir..
Klik SINI

p/s: Masa korang baca blog ni, soofiyah yakin dan pasti soofiyah sedang enak diulit mimpi dalam tidur di asrama.. Haha


No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)