25 January 2012

Review : Nur Anisah


Review pertama ialah blog Nur Anisah ..
Terima kasih Nur Anisah sebab sudi join my first review blog
Ok, tak mahu cakap banyak-banyak terus kepada review blog


  1. Nice header, suka!
  2. Tak ada shoutbox yeah? Better Anisah letak ye, sebab senang orang nak tinggalkan jejak.
  3. Yang sebelah kiri tu, Anisah letak banner, kan? Soofiyah cadangkan letak dalam satu srollbox, so nampak kemas sikit and tak payah letak 2 sidebar.. Satu pun dah nampak cantik.
  4. Iklan shoutbox, pun soofiyah cadangkan tak payah float, letak dekat sidebar ke, bawah header ke. Ikut kreatif.
  5. Berat 107.38 kb, better bagi blog tu diet sikit.. Takut mengalami obses.. Hehe..
  6. Yang lain-lain cantik saje.. Tiada komen..
Ok, done...
Bagi lain-lain yang nak join review ni masih tak terlambat sebab tak ada tarikh tutup pun ========> klik
Oh, lupa pula nak promote  blog Anisah, Siapa nak usya blog dia boleh klik sini

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)