25 February 2012

Finally, I met Biology !



*Ahaks.. Even aku dah ambil science class doesn't mean I would be like him.!

Geez, actually ain soofiyah bukannya minat sangat subjek biologi ni pun.. Antara subjek yang paling tak digemari jugalah.. Haha.. But, taking science classes is one of my wish ! Believe that? No, its true !

Honestly, ain soofiyah tak ada idea nak buat post.. Tulis.. padam.. tulis.. padam.. Selalunya ada Ammar sumbang idea. Tapi, kali ni Ammar tak boleh tolong sebab ada aktiviti dekat sekolah! Aduh, boring sangat Ammar tak ada.. Guess, who Ammar is. Satu-satunya adik lelaki soofiyah.. Haha.. Sunyi sangat rumah ni.. hehe..

Whoa, seriously excited gilak nak masuk kelas sains! Tengah-tengah studi pun masih boleh tersenyum.. Jalan-jalan dengan member, member pun dah boring sebab asyik cakap :

Ain Soofiyah tak percaya dapat masuk kelas sains. Macam mimpi !

Parah, kan? Tak tahu kenapa. Masa nak dekat-dekat exam pun seronok gila and tak sabar nak jawab soalan sains.. Subjek SMA semua tolak ke tepi dulu. Semangat sangat nak exam subjek sains termasuk Add math. Sekali bila dah keluar soalan ternganga ! Haha... Aduh, kelakar sangat.. Now, I get it! Janganlah excited sangat dalam sesuatu perkara..! One moment You'll cry because of the same matter.. Get it? Nice!

Done!

Note:
Jangan terkejut sangat kalau jumpa orang yang over excited cuz we haven't meet yet! ^_^
Kalau tak faham boleh abaikan, tapi kena tinggalkan komen dulu ok? 

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)