11 February 2012

Review : Cik Fafa

Fiuh, penat juga mereview blog orang ni..
Apa-apaun usya header Cik Fafa ni.!


owner : Fatin Anis Syakira

Masa soofiyah datang ni, blog cik fafa masih under construction lagi..
Ok, usya jom soofiyah review

  1. Berat blog 96.55 kb. Ok, taklah berat sanagt. Kalau diet lagi soofiyah suka. Tapi load blog ok. tak ada masalah.
  2. Banner giveaway tu better buat dalam scroll box supaya nampak kemas sikit.. =D
  3. Header tu cantik. Kelip-kelip lagi. Tapi kalau lagi cantik url blog tu biar statik, Tak payah gerak-gerak. Biar kelip-kelip aje.. Kalau tak nak tukar pun tak apa
  4. Menu tab. Erm. Prefer tak nak goyang-goyang.. Kalau nak pun buat bila mouse disentuh, ok?
  5. Lain-lain nice!
  6. Suka buat tutorial eh? Buatlah page untuk kumpulkan tutorial yang fafa buat, so that readers lain senang kalau nak pakai.
  7. Fafa banyak buat entri yang bermanfaat ex: aku terjerat oleh cinta.. Kumpulkan dalam satu pages.. Konfierm ramai baca.. Soofiyah pun mesti datang membaca.. =D
OK, itu sahaja.. conclusion is blog fafa cantik.! jangan risau.. Kritik tandanya sayang.. Eh? yakah? Haha..
Siapa nak datang blog Fafa boleh klik sini sja..====> Cik fafa


No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)