07 February 2012

Review : Nur Amalina

b!Le r3maJa muL3 m3n4!p

Ok, dah lama tak sambung segmen ni.. Sorry sangat-sangat buat koang tertunggu
Jom, kita teruskan untuk mereview blog Amalina


  1. Header tu namapak tak centerlah.. Better adjust sikit.. SIkit je.. hehe
  2. Image tu kalau nak lagi kemas buang border ok?
  3. Nice background.. Suke-suka!
  4. Banyak buat entri.. Teruskan untuk aktif dalam berblogging.. Semoga entri awak sentiasa memberi manfaat kepada pembaca.
  5. Post baca berkenaan dengan segmen.. Better kalau nak tulis ikut ejaan yang betul. Martabatkan bahasa melayu,.
Done.. Ok,sorry kalau soofiyah buat Amalina marah..
Kalau kawan-kawan nak buka blog Amalina klik -------------> Sini saja.

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)