28 February 2012

Review : Puteri Nur Afiqah

princess diary



Firstly I would like to say, Untungler dapat jadi puteri.. Haha
Ok, nak kenal siapa dia?
Maaflah blog dia tak ada gambar.. Mesti pemalukan orangnya.. Bagus kekalkan.. Ain soofiyah tabik pada orang yang ada blog tapi tak tunjuk gambar.!

Baiklah, oleh kerana tak ada gambar dia, kita baca apa yang puteri review blog ain soofiyah.. Saksikan...


Ni puji-puji ni, ada apa-apa ke? Hehe..^_^
Tak nak bebel banyak-banyak.. Jom review blog dia...

  1. Nice header.. Sesuai dengan status puteri awak!
  2. Nice background too.. Sweet sangat.. Hehehe..
  3. It is better kecilkan sikit tulisan tu.. So that, tak payah buat entri panjang-panjang..  Perkataan pun tak limited sangat untuk satu baris tu..
  4. It is nicer if u besarkan lebar blog.. tapi kalau tak nak tak apa..=D tetap cantik..
  5. Kalau tak pakai welcome note tu mesti ok.. Memudahkan awak dan orang lain... 
  6. kalau rajin tukarlah cbox kepadda fibox.. Memudahkan orang nak tinggalkan jejak langkah.. 
  7. Yang lain-lain semua cantik.. lagi sidebar title tu~.. suka sangat.. Cantik.!


Kwan-kawan yang nak pergi blog Tuan puteri nih silalah ke sini
Ok, done..! Selamat ya.. Sila masuk blog puteri ni tau!

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)