16 April 2012

Review : Eza


Nama blogger : Eza
Nama blog : Eza Boom Boom
Berat blog : 77.17 kb
Follower setakat ini : 1959


Fuhyoo... Tengok header pun dah tahu yang Kak Eza ni hebat orangnya..
OK, kita terus ke review blog.. Sebelum tu nak minta kak Eza senyum dulu.. SENYUM.. =D

  1. Header, cantik sangat-sangat.. Jealous..
  2. Berat blog, Ok, tak terlalu berat..
  3. Ramainya follower Kak Eza.. Jeles ni.. Promotelah blog kita Kak Eza.. Nak juga tumpang glamor.. Hik.. hik.. hik...
  4. Shoutbox soofiyah tengok tak masuk box ye? tak tahulah kalau readers lain tengok ok je.. Tapi kalau nak nampak kemas header tu, tak payah letak kotak.. So, tak adalah nampak shoutbox tu lari daripada tempat dia..
  5. Soofiyah tak jumpa page pun? Kalau nak memudahkan readers yang lain nak baca entri lama-lama, Soofiyah nasihatkan letak page.. Boleh isi entri yang bermanfaat.. =D Kalau tak nak letak pun tak apa,, Cadangan saja..
  6. Tak ada banner eh? Baru nak promote.. Kalau boleh soofiyah galakkan buat banner.. Senang orang nak promote blog kita.. *bajet mentang-mentang ada banner baru.. Hehe
  7. Soofiyah nampak, Kak Eza suka join segmen. OK, itu bagus,, Mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain aslkan tak melanggar hukum syarak, kan?
  8. Kita seolah-seolah tak kenal Kak Eza. Kak Eza tak letak gambar.. Ok, itu lagi bagus.. Tapi sekurang-kurangnya Kak Eza bagitahulah kami Kak Eza berapa tahun, Studi dekat mana.. Nasib baik kita panggil Kak Eza sebab kita nampar perkataan assignment tu.. Kalau terpanggil adik macam mana.. Tak ke naya tu.. Hehe
  9. Lastly, soofiyah galakkan Kak Eza banyakkan buat entri yang bermanfaat kepada readers yang lain (Soofiyah tak cakap entri Kak Eza tak bermanfaat tau..!)

OK, itu sahaja yang Soofiyah mampu Review.. Segala salah dan silap harap dimaafi.. 
Kak Eza.. Senyum tau..!! 

Jangan marah-marah. 
Nanti cepat tua.

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)