11 April 2012

Review : Izzatul Irdina

Assalammualaikum dan salam satu Malaysia.. Kita terus ke segmen review blog..

Tak nak bebel banyak-banyak sebab tahu korang bukan baca pun
*ini bukan bebel ke? Ok, abaikan


Nama blog: ONLYou
url blog: http://izzatulirdina78.blogspot.com
berat blog : 13.43 kb
jenis blog : blogskin



ok, review pulak

  1. Terlalu ringan.. Seeloknya Irdina bagilah dia makan.. bagi gemuk sikit.. Blogger laiin bagi blog makan banyak sampai obesiti, tapi irdina tak bagi makan pula.. Diet eh? Hehe
  2. Soofiyah dapat tahu yang Irdina pakai blogsin sebab banyak lagi yang irdina tak edit.. Baik cepat-cepat.. Nanti kantoi.. =p
  3. Button follow pun beluum edit lagi.. Soofiyah baru nak follow Irdina.. Tapi x de.. Rugi, kan? Baik taruk cepat-cepat.
  4. Kami ni nak kenal irdina.. Sharelah sikit serba serbi tentang irdina.. Edit ye profile tu
  5. Tak ada banner eh? Letak lah.. Senang nak promosi blog.. Ngeee.. *mentang-mentang dah ada banner baru
  6. No pages atau label? Klau nak blog lebih kemas, better irdina letak.. Ok? Memudahkan readers nak buuka entri irdina yang lama-lama.
  7. Blog archieve pun tak ada.. kalau boleh letak ye, sayang..
  8. Ain Soofiyah suke yang satu ni.. Entri Irdina banyak yang bermanfaat... Teruskan perjuangan untuk sampaikan ilmu ye.. Good luck.. =p


Harap irdina tak marah soofiyah review ni.. Smile =p
*Macam smiley ni..


Notakaki: Sengaja, buat enttri ni panjang-pangjang.. Nak tahu sebab apa?

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'====Nak tunjuk banner baru.. huahuahua==>

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)