30 May 2012

Giveaway bantal funnel by ana aleesya

Bismillahirahmanirahim..
Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia..

Sweet terlalu sweet.
Sangat-sangat sweet..

Firstly soofiyah nak bagitahu soofiyah sekarang di new zealand.
Entah tak tahu tiba-tiba daddy baik pula malam ni kasi buka internet..

Excited gile..
Lepastu tiba-tiba terdetik nak bukak blog kak Lyssa
Soofiyah tertarik jumpa banner kak aleesya..
Tak perasan pulak sebelum ni.. hehe =p


Bila bukak blog kak aleesya dah jatuh cinta.. (terjiwang pulak)
Tak percaya ni blog perniagaan..
sweet sangat.!

Ingat nak beli bantal tu.. Tapi ada rezeki giveaway..
Soofiyah engambil keputusan untuk mencuba..

Sekali tengok komen dah keluar 36..
uhuk.. terbatuk habisss....

Tak apalah cuba saja..
Korang kalau nak tengok hadiah dia  usya bawah ni.


nak join boleh join..
Tapi pesanan untuk kak aleesya.. Jangan pilih diorang.. haha
Kidding..
Klik untuk join
Tarikh last dia esok tau.!

*updated

tak perasan pula kena tag.. Soofiyah tag

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com
http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com

Inilah antara blogger-bloogger yang ain soofiyah suka lawat.. Jatuh cinta pada mereka..=D

No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)