23 May 2012

Review : Miss Banu

Miss BaNu StoRy

Nama blogger : ShahBanu (Miss Banu)
Nama blog : Miss Banu Story
Berat blog : 187 kb
Follower setakat ini : 1014..

Mari mulakan...

  1. Berat blog.. Soofiyah tak boleh nak cakap berat blog ni ideal.. Cuba buang apa gadget2 yang tak patut ye.. Better kalau 80 kb ke bawah..=D
  2. Nice background color.. pink
  3. Menu tab.. Kalau nak lagi gempak.. Soofiyah galakkan buat sendiri..^_^
  4. Content wrapper dah cantik.. Tapi soofiyah lagi suka kalau buat warna putih... Lepastu letak background yang simple-simple dekat main wrapper dengan sidebar wrapper.. Ada faham?
  5. Akak letak lagu, kan.. Ok, sebenarnya letak lagu dalam blog x digalakkan.. tapi akak punye lagu instrumental, so its accepted...=)
  6. Erm... tak ada banner ye... Soofiyah galakkan untuk buat banner.. nanti boleh main tukar-tukar dengan kawan, kan? Hik.. hik...
  7. Akak banyak terlibat dengan segmen, kan? Bagus.. Erat ukhwah lillah.. Smeoga segmen tu banyak memberi manfaat kepada akak..
  8. Post ada yang bermanfaat.. Soofiyah galakkan akak buat satu page baru untuk simpan entri-entri yang beranfaat... Orang lain pun boleh baca entri kita yang lama-lama, kan?
Ok, done..!
Terima kasih kerana join segmen soofiyah.. 
Nanti kalau soofiyah buat lagi joinlah lagi.. hehe..





No comments:

Post a Comment

Awak comment saya sayang.. =)