16 May 2012

Review : Sharina Abdullah


Nama blogger: Sharina Abdullah
Nama blog : Sharina Abdullah
url blog : http://sharinalalala.blogspot.com
Berat blog : 51.53 kb
Follower setakat ini: 438 orang

Ok, jom kita review.. hehehe..

  1. Nice header.. Simple..=D
  2. Berat blog just nice.....
  3. Maaflah bila soofiyah cakap entri ni banyak cerita tentang peribadi... Soofiiyah galakkan akak memberi info walaupun sedikit pada readers di sini.. Mesti follower bertambah..=D
  4. Cantik background.. pink + purple + putih.. Just nice..
  5. Erm... soofiyah tak jumpa page.. Soofiiyah galakkan akak buat page supaya senang nak bahagi-bahagi ikut jenis post.. Readers pun senang nak baca pada entri-entri lama, kan?
  6. Akak tak ada banner ye? Soofiyah galakkan akak buat supaya sennag orang nak promote blog kita.. Kita nak promote blog kite pun senang.. Hehe..
  7. Akak letak lagu kan... Soofiyah rasa better tak payah letak lagu... Tapi kalau nk letak jugak boleh tapi slowkan volume..=D
  8. Ok, yang lain-lain semua ok..=D
Apapapun blog akak still cantik jangan risau.... =D

1 comment:

  1. Cakap besar komen itu ini, macam blog kau bagus sangat!

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)