08 December 2012

Art Trade with Azzah

Wah, eksited ni..
First time buat art trade..
Dan orang pertama yang sangat-sangat bertuah tu ialah Kak Azzah!
Nah doodle untuk kak Azzah..


Minta maaf sangat-sangat pada kak Azzah kalau tak lawa.. :(.. Masih baru dalam doodling ni. Tu yang menggatal sangat nak buat art trade.. kihkihkih..  Oh, lupa pula nak bagitahu, aaa.. Kak azzah, kita tak retilah buat doodle 3 warna, bab mewarna ni kita memang fail. So, kita buat art trade personal je..Minta maaf kalau tak lawa.. =D

Buat doodle dengan buat entri tangan menggeletar.. hehe..*Batak sungguh

*update
ni pulak daripada kak azzah.. sangat cantikk
dah selamat jadi header dah.. hehe.. tu ^



4 comments:

  1. Assalamualaikum..dah siap:

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/12/art-trade-dengan-ain-dan-afie.html

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)