31 December 2012

Art Trade with Diana Ayob


Untuk tahun ini, inilah yang terakhir.. hehe.. Sorry Diana, kalau tak menepati citarasa awak.. Dah nak masuk tahun baru, kan? So, inilah yang terlintas di otak saya.. Ngeee.. ^_^

Hari ini dan esok, berlumba-lumbalah para blogger sekalian menukar umur mereka di profile masing-masing termasuk Soofiyah.. Haha

So, apakah azam awak semua? Nak check list azam Soofiyah tahunlepas soofiyah malu sebab banyak tak tercapai.. Haha.. So, nak buat azam untuk tahun ini lagilah malu sebab takut tak tercapai.

Anyway, selamat tahun baru para blogger sekalian, dan semoga tahun ini lebih baik daripada tahun semalam.

Barangsiapa yang hari ini lebih baik dari hari kemarin sesunguhnya dia telah beruntung, barangsiapa yang hari ini sama dengan hari kemarin, maka sesungguhnya ia telah merugi. Dan barangsiapa yang hari ini lebih buruk dari hari kemarin, maka sesungguhnya ia terlaknat. (HR Dailami)
Lusa, semua ke sekolah dengan baju baru, tudung baru, kasut baru, beg baru, penselbox baru, buku baru, belajar baru, kawan baru, kelas baru, azam baru dan macam-macam lagilah. Tapi jangan lupa perbaharuilah azam anda. ;)


Notahatihawa:Tak tahu nak cakap apa lgi dah.. Haha. Lol


2 comments:

  1. Comelnya! Terima Kasih sangat2! dan terima kasih juga nak sebab nak buat art trade dengan Diana ^^
    Nanti Diana balas, minta maaf ye lambat.

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum. Salam kenal dik :)

    Pandai buat doodle. minat seni?

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)