11 December 2012

Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™


Buka shoutbox, dah nampak ada tawaran banner free, kebetulan sedang mencari siapa yang sudi buat banner ni, hehe. 

Meh sini tengok sikit syaratnye;
  • Follow blog dan fb page nieza (untuk korang tau berita terkini..tak wajib..tapi kalau korang rajin terjah..tak follow pon takpe ;p)
  • Buat satu entry bertajuk "Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™"
  • Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link kan pada entry ni (ctrl-C untuk copy link banner kat atas or click pada banner)
  • Letak link entry korang dekat comment entry ni
Checklist..

  • done
  • done
  • done
  • lepas buat enri ni soofiyah letak.. hehe.. done
waah.. Senang deh syaratnya..;)

kamsahamnida.. 

1 comment:

  1. Dah ade pemenangnye ^-~♥

    http://www.nieyxzha.com/2012/12/pemenang-banner-doodles-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Awak comment saya sayang.. =)